logo

GRIGOL TOURS

català español

UTILITATS

Previsions Meteorològiques
Previsions Meteorològiques
Introduint el nom de qualsevol ciutat al cercador d’aquesta pàgina s’obté la seva previsió meteorològica detallada pels propers 14 dies.
DNI-Passaport
DNI-Passaport
Pàgina on sol.licitar la "Cita Prèvia" per a la tramitació d'aquests documents.
ESTA
ESTA (Electronic System for Travel Authorization)
Tots els ciutadans espanyols o de països membres del VWP que planegin viatjar fins a 90 dies als EEUU per plaer o negocis estan obligats a tramitar l’autorització a la “ESTA” abans de la seva sortida (només es pot fer per internet). Aquesta obligació inclou també als passatgers amb destinació a altres països que facin escala a un aeroport dels EEUU.
ESTA
Apply for an Electronic Travel Authorization (eTA)
El govern de Canadà ha introduït aquest nou requisit d'entrada per als ciutadans dels països exempts de visat que viatgin al Canadà per via aèria. No és necessari però si s’arriba per terra o per mar.
Aquest document s'ha de tramitar online abans del viatge. Els sol.licitants han de tenir el passaport en vigor, una adreça de correu electrònic i una targeta de crèdit vàlida per a omplir el formulari (cal pagar 7 $CA). La confirmació es rebrà en uns minuts.
Visat Turquia
Visat TURQUIA
Per entrar a Turquia per motius turístics o comercials és necessari obtenir un visat. El tràmit només es pot fer per internet (fins a 24h abans de l’arribada). És però aconsellable fer-ho amb més antelació ja que poden trigar fins a un dia en donar resposta. Aquest visat no és necessari en el cas dels creuers.
Conversor horari
Conversor horari
Calcula l’hora d’un país o d’una de les principals ciutats del món a partir de l’hora local. Es pot comparar també l’hora de dues ubicacions.
Conversor de divises
Conversor de divises
Eina que permet fer conversions entre la majoria de les divises del món. Pot tenir també en compte el percentatge de comissió per fer el canvi.
Centres de vacunació
Centres de vacunació
Pàgina de la Generalitat on es poden trobar les dades dels diferents Centres de Vacunació Internacional existents a Catalunya
Ambaixades i Consolats
Ambaixades i Consolats
Pàgina del ministeri on es poden trobar les dades de les ambaixades i consolats espanyols a cada país.
Recomanacions
Recomanacions pel viatge
Pàgina del ministeri on es poden trobar les recomanacions per països. Aquestes recomanacions inclouen informació actualitzada sobre els requisits d’entrada al país, la documentació i els visats necessaris per viatjar, les condicions de seguretat, la situació sanitària, vacunes, divises, informació general i telèfons d’interès.
Situació sanitària
Situació sanitària per països
Pàgina del ministeri on es poden trobar les vacunes obligatòries, les aconsellades i els riscos sanitaris de cada país.
Planefinder
Planefinder
Voleu saber en temps real on es troba un avió?  Aquesta web mostra la posició de la majoria dels vols que sobrevolen la Terra. Només cal entrar el nº de vol on posa “Search Plane Finder”.
Shipfinder
Shipfinder
Voleu saber en temps real a quin lloc és un vaixell?  Aquesta web mostra la posició de molts dels vaixells que naveguen pels mars. Només cal entrar el nom del vaixell a la casella “Vessel” de la pestanya “Search” a “Map Options”.
Companyies aèries prohibides
Companyies aèries prohibides a la UE
Aquí trobareu la llista de companyies aèries que tenen prohibida l’explotació per no complir les normes de seguretat per a operar dins de l’espai aeri europeu.
Atenció ! Aquesta prohibició NO els impedeix operar fora d’Europa !